Fler rum på Pensionat Kajutan

Sommarens gäster har tackat för sig och nu börjar hösten ge sig till känna. Det har i stort sett varit fullbelagt hela sommaren, därför har vi beslutat att utöka rummen från 11 till 12. Det känns så kul att vi växer!

Pensionat Kajutan startades våren 2012 i samband med bolagsbildningen Lygnern AB, då vi även öppnade Restaurang Båthuset. På den tiden hade vi sju rum och var osäkra på hur det skulle tas emot. Skulle det komma någon och bo i vårt nya pensionat? Det var det, efterfrågan med åren har nästan dubblas och vi har högt tryck på sommarsäsongen och även en hel del under vinter halvåret.

Just nu är vi i full gång med att färdigställa det tolfte pensionatsrummet, vilken kommer bli lite annorlunda mot de tidigare. Samma standard, men i nytt format. Precis som inne på Restaurang Båthuset så kommer pensionatet så småningom inta samma formspråk. Mer jordnära toner med naturliga influenser som representerar Sätila och området kring våra fina sjö Lygnern.

Rummen på Pensionat Kajutan är döpta efter orterna runt sjön Lygnern t.ex. Hjorthulan, Årenäs, Flohult osv… Varje rum har sin egna historia och prägel.

För bokning kan du antingen klicka in på Lygnern.se eller använda någon av bokningstjänsterna vi finns med på Booking, Hotels eller Trivago. Välkommen att boka ditt boende på Pensionat Kajutan 

Bästa hälsningar
Lygnerns personal