Lunch på Lygnern

Dagens lunch hos oss på Lygnern är mycket uppskattad och välbesökt på veckodagarna. Vi vill göra det ännu mer förmånligt för dig som lunchgäst. I dagens lunch ingår en stor och fräsch salladsbuffé med hembakat bröd, vatten och kaffe/te för 85:-. Barnlunch 57:- (upp till 12 år) Vill du bara äta från vår salladsbuffé kostar det 70:-

Från och med den 2 oktober kan du teckna ett lunchkort och ladda det med 10 stycken luncher så bjuder vi på den 11:e. Du får alltså 10% rabatt på dagens lunch! Detta gäller såklart också i vår Pizzeria på våra lunchpizzor.

När du tecknar lunchkortet laddar vi på det med 850:- och tar även din mailadress så vi kan maila dig veckans lunchmeny, givetvis är det valfritt. Bra va?!

Vårt tidigare erbjudande med Klubb Markbladet upphör på fredag den 29 september. Passa på att utnyttja det innan det tar slut. Vi i personalen har möjlighet att kolla saldot oktober månad ut så du inte går miste om några gamla poäng. Kontakta oss om du har några frågor på bokning@lygnern.se

Välkommen på lunch!