Vinkvällar på Båthuset

Våra vinkvällar fortsätter under hösten och har blivit en jättesuccé! Tillsammans med vår sommelier Stig Bertilsson lär vi oss mer om vin, smakar av och äter passande plockmat till. Resterande datum som återstår:

  • 19 oktober
  • 16 november

Den kommande vinkvällen 19 oktober smakar vi av viner från det lilla vindistriktet Collio Goriziano DOC i nordvästra Italien, vid gränsen till Slovenien. Här odlar man en del lokala druvsorter, men också många internationella druvor, som Pinot Grigio, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc och Pinot Nero. Lite annorlunda jämfört med Italien i stort. Vi provar två vita och två röda viner med passande tilltugg därtill.

Pris 325:- /person

Boka din plats på bokning@lygnern.se eller 0301-42370

Välkommen önskar Stig och Lygnerns personal