Lunchmeny vecka 5

Måndag 29/1

  • Biffstroganoff med ris och saltgurka
  • Kokt torskfilé med persilje-och äggsås, morot och potatis

 

Tisdag 30/1

  • Pastasås med fläskfilé och ädelost, serveras med tagliatelle
  • Havslasange med tomatsås och ruccolasallad

 

Onsdag 31/1

  • Ugnsbakad falukorv fylld med ost, tomat, serveras med potatismos och gurkmajonäs
  • Fylld fiskfilé med crabfish och färskost, serveras med citronsås och potatis

 

Torsdag 1/2

  • Ärtsoppa, bog, köttkorv med hemlagade pannkakor, sylt och grädde
  • Färsbiff med fetaost och örter, serveras med skysås och råstekt potatis

 

Fredag 2/2

  • Helstekt kotlettrad med svampsås, kokta grönsaker och stekt potatis
  • Ugnsbakad sejfilé med örttäcke, ratatouille och bulgur

 

Veckans vegetariska alternativ

Indiskgryta med masala och halloumi