Lunchmeny vecka 6

Måndag 5/2

  • Korvstroganoff serveras med ris
  • Senapspanerad kotlettrad med varm potatissallad och örtslungad fänkål

 

Tisdag 6/2

  • Stekt fläsk med löksås, bruna bönor och kokt potatis
  • Kokt torsk i citron- & dillsås med chilimarinerade räkor och kokt potatis

 

Onsdag 7/2

  • Schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis
  • Äpple och pepparrot marinerad koljafilé med broccoli och potatismos

 

Torsdag 8/2

  • Ärtsoppa, bog och köttkorv, hemlagade pannkakor med sylt och grädde
  • Pasta bolognese

 

Fredag 9/2

  • Baconlindad kycklingfilé med pepparsås och rotfrukter
  • Ugnsbakad fläskytterfilé med äppelcidersås, rökiga grönsaker och potatisgratäng

 

Veckans vegetariska alternativ

Pesto och ruccola pasta med soltorkad tomat, toppad med chèvreost