Lunchmeny vecka 8

Måndag 19/2

  • Grillad kycklingfilé med rökig bbq-sås, serveras med bulgursallad
  • Ugnsbakad torsk toppad med bacon, serveras med rotfrukter och vitvinsås

Tisdag 20/2

  • Svampfyllda rullader, serveras med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
  • Kokospanerad fisk, serveras med stompad potatis och grön ärtröra

Onsdag 21/2

  • Dillkött på kalv, serveras med kokt potatis och smörslungade morötter
  • Ricottafylld fisk med picklad gurka och rädisa, serveras med potatis och citronsås

Torsdag 22/2

  • Ärtsoppa med bog och köttkorv samt hemlagade pannkakor, serveras med sylt och grädde
  • Kyckling i ugn med gremolata och rotfrukter, serveras med senapsdressing

Fredag 23/2

  • Grillad karré, serveras med potatisgratäng, äppelchutney och rosmarinsås
  • Fläskfilégryta med senap, serveras med pressad potatis och rökt paprika

Veckans vegetariska alternativ

Spaghetti och linssås med fetaost