Lunchmeny vecka 9

Måndag 26/2
– Baconlindad köttfärslimpa med champinjonsås, rårörda lingon och potatismos.
– Pasta med krämig spenat och parmesan sås och kyckling

Tisdag 27/2
– Sesam och korianderkryddad torsk med grönärtsås, raw kålsallad och potatissallad
– Flygande Jakob med ris

Onsdag 28/2
– Rosmarinkryddade kotletter med hasselbackspotatis och rosépepparsås
– Kokt sej med wasabisås, lime och chilimarinerade räkor och potatisstomp

Torsdag 1/3
– Ärtsoppa, bog och köttkorv, hemlagade pannkakor med sylt och grädde
– Pulled pork i hamburgerbröd, coleslaw och klyftpotatis

Fredag 2/3
– Rimmad kycklingfilé med en kall örtsås och rostade rotfrukter
– Parmalindad fläskfilé med rökt paprikasås och klyftpotatis

Veckans vegetariska alternativ
– Rödbetspaj med vitlökssås och kålsallad