Lunchmeny vecka 11

Måndag 12/3
Stekt chorizo serveras med stompade rotfrukter samt coleslaw
Örtfylld sejfilé med dillpotatis och vitvinssås

Tisdag 13/3
Fläsk med löksås, raggmunk samt kokt potatis och bruna bönor
Ångad torskfilé serveras med kokt potatis, ärtor och äggsås

Onsdag 14/3
Hjortgryta med persiljemos och rödbetor
Stekt panerad strömming med skirat smör, potatis och lingon.

Torsdag 15/3
Ärtsoppa med bog, köttkorv Pannkakor med grädde och sylt

Rostbiff på fransyska serveras med klyftpotatis, kallslagen bearnaisesås samt rostade rotfrukter

Fredag 16/3
Hamburgare med pommes och aioli
Fisk och skaldjursgratäng med pomme duchesse och ärtor

Veckans vegetariska alternativ
Spenat och fetaostpaj serveras med en vårinspirerad sallad och crème fraiche