Lunchmeny vecka 12

Måndag 19/3

  • Pasta Bolognese serveras med parmesan
  • Fisk och skaldjurspaj med havskräftor och aioli

 

Tisdag 20/3

  • Wiener schnitzel på fläsk serveras med klassiska tillbehör och stekt potatis
  • Bakad laxsida med citron och pepparrotssås, morot och potatis

 

Onsdag 21/3

  • Pytt i panna med betor, stekt ägg och kapris
  • Pankopanerad torsk serveras med persiljesås och kokt potatis

 

Torsdag 22/3

  • Ärtsoppa, köttkorv och bog samt pannkakor med grädde och sylt
  • Kycklingbröst fyllt med soltorkade tomater och vitlök, rödvinssås och rostade potatisar

 

Fredag 23/3

  • Plommonspäckad fläskkarré, rotfrukter, svampsås och tomatsallad
  • Örtmarinerad kummelrygg med potatis och palsternackspure serveras med vitvinssås

 

Veckans vegetariska

Zucchini och aubergine lasagne serveras med tomatsås och grönsallad