Vi har bytt namn på Facebook

Kära gäster, följare och webbsurfare,

Vi har valt att döpa om oss på Facebook. Varför då undrar du säkert?!

Jo, det är helt enkelt att vi vill förmedla helheten som finns på Lygnern. För många av våra följare så är det fortfarande ganska okänt att vi är så mycket mer än ”bara” en restaurang. Vi vill därför kommunicera vår unika helhet och göra det enkelt för dig som gäst. Restaurangnamnet ”Båthuset vid Lygnern” kommer fortfarande leva kvar men inte finnas som konto på Facebook.

I Lygnern AB – familjen ingår: Restaurang Båthuset, Båthusets Pizzeria, Pensionat Kajutan, Lygnern Spa och Konferens. Vår anläggning ligger mitt i hjärtat av Sätila, allt i gångavstånd. Vi har som ambition att bli din självklara destination för utflykter av alla de olika slag. Släktträffar, träningsläger, konferenser, kick-offer, möhippor, bröllop, vandringar, retreats, spahelger… Listan kan göras milslång.

Hur går du då tillväga om du vill ge oss ett omdöme till exempel? Jo, det är inte svårare än att du betygsätter och skriver en kort kommentar.

Vi hoppas att du har förståelse för namnbytet och att det känns lika naturligt för dig som för oss.

Följ oss på Instagram: @lygnernisätila
Följ oss på Facebook: @Lygnern i Sätila

Ha en fin dag i vintervädret!
Hälsningar från Lygnerns personal