Lunchmeny vecka 16

Måndag 16/4

  • Falukorv i ugn med potatismos och tomatsås
  • Ugnsbakad torsk med dillpotatis, brynt smör, pepparrot, ägg och räkor

 

Tisdag 17/4

  • Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingon
  • Tacopanerad kycklingfilé, yoghurtsås med mango samt rostad potatis

 

Onsdag 18/4

  • Cannelloni med ricotta och spenat serveras mes tomat- & löksallad
  • Stekt fläsk med löksås/bruna bönor,  potatis och kålsallad med lingon

 

Torsdag 19/4

  • Ärtsoppa med bog och köttkorv samt hemlagade pannkakor med sylt och grädde
  • Gulaschgryta med kokt potatis och apelsindressing

 

Fredag 20/4

  • Pepparrotskött med rostad potatis och grönsaker
  • Laxpudding med skirat smör och gröna ärtor

 

Veckans vegetariska alternativ

Falafel bowl med rödbetstzatziki och myntasås