Lunchmeny vecka 22

Måndag 28/5

  • Pankopanerad spätta filé serverat med dansk remoulade samt kokt potatis.
  • Kalv i dill med färskpotatis och rödbetor.

 

Tisdag 29/5

  • Fläskschnitzel serverat med stekt potatis, gräddsås, ärtor.
  • Kyckling empanadas serverat med creme fraiche och grönsallad

 

Onsdag 30/5

  • Chili con carne med ris
  • Ugnsgratinerad torsk serverat med örtcreme, potatis och vitvinsås

 

Torsdag 31/5

  • Fläsklägg med rotmos, pepparrotssås samt örtkokt blomkål
  • Fisk och skaldjurspaj med chilicreme

 

Fredag 1/6

  • Laxfärserade spättarullader med duchessepotatis och marinerade skaldjur
  • Hamburgare med bröd, pommes och aioli

 

Veckans vegetariska alternativ

Quorn och tomatfylld smördegspaj med en somrig sallad samt örtcreme