Lunchmeny vecka 23

Måndag 4/6

  • Västsvensk fisk och skaldjursgryta med fänkål, saffran och morot

 

  • Gulaschgryta serverat med ris, morot och chili creme

 

Tisdag 5/6

  • Högrevschili med färskpotatis och chipotle creme

 

  • Kokt torsk i äggsås, potatis och ärtor

 

Onsdag 6/6

  • Endast ala carte

 

Torsdag 7/6

  • Krispig kyckling serverat med persiljeris samt currysås

 

  • Dill och pepparrots marinerad Kolja serverat med rosmarinsky och duchessepotatis

 

Fredag 8/6

  • Grillad fläskkotlettrad serverat med potatisgratäng, kryddsmör samt kallslagen bearnaise

 

  • Fisk och skaldjursgratäng med ärtor samt chili marinerade skaldjur

 

Veckans vegetariska alternativ

Fransk rödbetsgryta serverat med ris, creme fraiche och en sallad på sparris, majs och chevre.