Sol och bad i Sätila

I Sverige råder värmeböljan som vi sällan upplevt på flera år. Hos oss i Sätila har vi det stora nöjet att kunna erbjuda svalkande bad. Få insjöar håller sand- och kvalitet som Sätila Sands badplats och med den vackra, ståtliga Isabryggan finns badmöjligheter åt alla.

Miljö- och turistbåten Isa af Lygnern utgår längst ut från bryggan och kör på sommaren turer var och varannan dag. I strandkiosken på Lygnevi kan man köpa glass, svalkande drycker och enklare lunch i Sätila Sportklubbs regi. De erbjuder också en minigolfbana för gott lir och toaletter som ligger i anslutning.

För dig som är intresserad av lugnare badplatser kan vi varmt rekommendera Flohultsstrand några kilometer bort. Dit kan man ta sig till fots på en av Sätilas vackra vandringsleder eller på cykel. Vi på Lygnern har cyklar och hjälmar att låna ut, fråga oss gärna i receptionen.

Vi på Lygnern önskar en fortsatt skön sommar!