Träningshelg i Sätila

Gillar du att bära bildäck i naturen? Klara utmaningar tillsammans med dina kompisar? Äta god mat och gå på SPA? Har du svarat ja på frågorna är detta definitivt något för dig! Vi på Lygnern bjuder in till en träningshelg tillsammans med Hälsohuset & Hälsoboxen med träningsproffset Johan Götvall i spetsen. Träning med Johan i Hälsoboxen/utomhus, mat på Restaurang Båthuset, Spa och övernattning på Pensionat Kajutan. 

Under två år har vi arrangerat en träningshelg i Sätila med inriktning på träning inriktad på gemenskap och hinderbanelopp. Målet med helgen är precis som tidigare att alla oavsett träningsbakgrund ska kunna vara med och utvecklas och trivas. Vi har lyckats väldigt bra med detta och den enda som du tävlar emot är dig själv. Alla deltar således på sina egna villkor och det kommer alltid finnas lättare eller tyngre alternativ för den som önskar, oavsett aktivitet. Passen kommer vara både inomhus och utomhus, och lämpar sig för alla. Totalt blir det fyra träningspass där inga förkunskaper krävs.

Johan som håller i passen är snart 30 år gammal och har en bakgrund som handbollsmålvakt i bland annat IK Sävehof och Borås HK. Idag är träningsfokuset förflyttat till funktionell fitness och hinderbanelöpning. Detta är den fjärde träningshelgen total och tredje i Sätila som Johan annordnar på temat. Har du frågor eller funderingar kring uppläggen på passen, hör gärna av er till Johan som håller i träningspassen johan.gotvall@gmail.com

Helgens program
Lördag
10.00 Incheckning på Pensionat Kajutan
11.00-12.00 Första passet
12.30 Lunch
15.00 Andra passet
16.30 Spa
19.00 Trerättersmiddag med quiz till efterrätten
 
Söndag
08.15 Yoga
09.30 Frukost och utcheckning
12.00 Helgens sista pass
Pris: 1195:-
Pris med övernattning: 1745:- lägg till 300:- för enkelrum
I priset ingår även frukt och bars som kommer finnas på rummen.
Boka din plats genom att maila: bokning@lygnern.se eller ring 0301-42 370. Ange gärna specialkost i samband med din bokning.
Bokningen är bindande. Vi vill ha din bokning senast den 28/9.
Välkommen på en superkul helg hos oss i Sätila!
Önskar Johan, Hälsohuset & Hälsoboxen och vi på Lygnern i Sätila