Vinkväll på Båthuset med Stig

I höst bjuder vi på Restaurang Båthuset in till tre ”Vinkvällar med Stig”. Vi börjar torsdagen den 20 september med viner från regionen Abruzzo i Italien.

I byn San Vito, några mil sydväst om staden Chieti, en knapp halvmil från Adriatiska havet, finns vingården Olivastri Tommaso. Den drivs av familjen Olivastri, föräldrarna Tommaso och Maria och döttrarna Chiara, Valentina och Federica. De gör sina viner uteslutande på lokala druvsorter och med ambitionen att i vinerna bevara och förstärka den speciella karaktären hos druvorna och odlingsplatsen. Vi smakar på två vita och två röda viner och restaurangen komponerar ihop en plocktallrik därtill.

Pris: 348:- per person

Boka på: bokning@lygnern.se eller 0301 – 42 370

Välkommen på en smakrik kväll!
Hälsningar Stig och Lygnerns personal