Vinkväll med Stig på Båthuset 25/10

Tre österrikare och en fransyska 

På nästa vinkväll den 25/10 smakar vi tre vita viner från Österrike och ett rött vin från södra Frankrike. Österrike är förhållandevis litet som vinland, men vinerna är av hög kvalitet. Våra viner är hämtade från vindistrikten Kamptal, Wagram och Kremstal. Frankrike är världens främsta vinland och erbjuder ett mycket varierat urval. Kvällens vin kommer från Malepère i sydöstra Frankrike ungefär sex mil från Medelhavet och tio mil från gränsen till Spanien. Här är Merlot huvuddruvan, och den kompletteras med Cabernet Franc och Malbec. 

Till vinet har köket komponerat ihop en passande plocktallrik som gifter sig fin med vinerna.

Pris: 348:- per person 

Boka gärna bord: bokning@lygnern.se eller 0301-42 370

Välkommen på en riktigt trevlig kväll!

Hälsningar
Stig och Lygnerns personal