Tjejkväll på Båthuset 29 maj

Succén är tillbaka: ”Tjejkväll på Båthuset”. Tisdagen den 29 maj välkomnar vi och Anna som driver CC Style 4U in till en helkväll för alla tjejer, kvinnor och damer! Nyhet för denna gång är att de lokala aktörerna Klippcenter och Kram med och sätter extra guldkant på Tjejkvällen.

Vi räknar med att dra igång runt 18.00-18.30.

Precis som kvällen i höstas visar Anna vårens och sommarens trender med hjälp av hennes härliga mannekänger, det kommer självklart finnas möjlighet att köpa plaggen på plats till bra erbjudanden. Modellerna kommer vara stylade av Klippcenter med hår och makeup. Kram blommor och inredning visar upp inspirerande buketter för sommarens fester och bröllop.

I priset ingår:

  • Lokalkomponerad Goodiebag från Sätila
  • Mingeltallrik
  • Ett glas bubbel eller rosévin
  • Modevisning med sommarens trender och semesterns sköna plagg
  • Erbjudanden på kläder och smycken från Capri Collection
  • Inspirationsföreläsning med Anna ”Gör första intrycket med stil”
  • Härlig atmosfär

Pris: 185:- per person (158:- för alkoholfritt alternativ)

Varmt välkommen önskar Anna och Lygnerns personal