Höst på Båthuset

Först och främst vill vi tacka för en helt fantastisk sommar. I juli slog vi till och med försäljningsrekord, så än en gång TACK som tusan alla ni som kom och besökte oss!

Nu väntar andra halvlek och höst. Vi ser mycket fram emot hösten och har skissat upp en taktikplan på ett nytt upplägg.

Det blev väldigt tydligt för oss denna sommaren hur vi vill arbeta med vår restaurang. Vi kommer bli mer säsongsbetonade och lägga mer krut och resurser på sommarsäsongen, vår högsäsong. Därför kommer höstens öppettider ändras på Restaurang Båthuset. Vi har valt att prioritera att ha öppet under de tider det är som mest efterfrågan. Det blir kortare öppettider på lördagar och söndagar, däremot kommer vi ha öppet som vanligt på fredagar. Båthusets Pizzeria kommer att ha öppet precis som tidigare och vi kommer jobba för att ha mer färdigmat, lunchlådor, sallader, smörgåsar, smoothies osv. Mer information om detta kommer!

Vi kommer fortsätta att ha temakvällar med lokala samarbeten såsom Vinkvällar, FredagsQuiz, Tjejkvällar, After Work, Sätila Ölprovare, Livemusik med olika lokala artister osv. Mestadels kommer detta ske på torsdagar och fredagar och kommuniceras ut i god tid här på hemsidan och i sociala medier. Under temakvällarna kan öppettiderna komma att förlängas. Dagens lunch serveras som vanligt mellan 11 -14 alla vardagar. Det finns även möjlighet att hyra eller abonnera vår restaurang för fest, bröllop, släktträffar osv…

Restaurang Båthusets öppettider hösten 2018
Måndag – torsdag*: 11 – 14
Fredag: 11 – 14 och 17 – 22
Lördag – söndag: 11 – 17
*på torsdagar blir det även temakvällar, håll utkik!

Båthusets Pizzeria
Måndag – fredag 11.30 – 21.00
Lördag – söndag 12.00- 21.00

Välkommen till oss i höst!
Hälsningar från Lygnerns personal