Jul på Lygnern

Vi vill gärna berätta om årets upplägg på julen hos oss på Lygnern. I år har vi infört ett nytt upplägg på julfirande kombinerat med den gamla goda klassikern: julbord. Årets julfirande hos oss på Lygnern innebär lokala traditioner på vårt sätt. I år erbjuder vi Båthusets klassiska julbord och en riktigt smarrig julbrunch. Båda går utmärkt att kombinera med ett besök i Lygnern Spa.

Nytt för i år är vår Julbrunch. En riktigt ordentlig och stadig julfrukost som vi dukar upp i vår restaurang Båthuset.
Den serveras lördag – söndag 12.00-16.00, 1 – 16 december.
Pris: 198:- per person
För barn upp till 12 år, 15:- per år fyllda

Precis som förra året erbjuder vi Båthusets klassiska julbord för förbokade sällskap. Detta erbjuds främst på torsdagar och fredagar under perioden 30 november – 21 december och går även att boka övriga dagar i veckan. Vänligen skicka förfrågan i god tid. Julbordet är komponerat på klassiska traditioner och avnjuts i kalla och varma etapper.
Pris: 398:- per person
För barn upp till 12 år, 20:- per år fyllda

Läs mer om vår Julbrunch och Julbord på Jul på Lygnern
Boka gärna bord på bokning@lygnern.se eller 0301-42 370