Lunchmeny vecka 4

Måndag 21/1

Lövbiffsgryta med smak av timjan och tomat serveras med ris

Fisk provencale med tomatsås

 

Tisdag 22/1

Fried rice med het korv och sötsyrlig sås

Ingefära och chiliglaserad kyckling med blomkålsris och currydressing

 

Onsdag 23/1

Misoglazerad lax i ugn serveras med ris och ananaschutney

Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon och skirat smör

 

Torsdag 24/1

Ärtsoppa med pannkakor, grädde och sylt

Baconlindad köttfärslimpa serveras med brunsås, kokt potatis och lingon

 

Fredag 25/1

Lammstek med smak av vitlök och rosmarin, serveras med potatiskaka och rödvinssås

Parmalindad kycklingfilé med rostad kulpotatis och rödbetor serveras med whiskeysås

 

Veckans vegetariska

Asiatisk kikärtsgryta med ris