Lunchmeny vecka 5

Måndag 28/1

Högrevsgryta med porter, chili, vitlök och potatismos, toppat med gräddfil

Kokt fiskfilé med äggsås, potatis och gröna ärtor


Tisdag 29/1

Klassisk korvstroganoff med ris och gröna ärtor

Pastasås med skaldjur och grönkål, toppat med örtaioli

 

Onsdag 30/1

Isterband fylld med rödbeta och bostongurka serveras med stuvad potatis

Örtpanerad fiskfilé med remouladsås serveras med potatis

 

Torsdag 31/1

Ärtsoppa med pannkakor, grädde och sylt

Pannbiff med gräddsås, stekt lök och stekt potatis

Fredag 1/2

Marinerad kotlett med svampsås och potatisgratäng

Örtfylld fiskfilé med skirat pepparrotssmör serveras med krossad potatis

 

Veckans vegetariska alternativ

Sötpotatisgryta med bulgur