Lunchmeny vecka 9

Måndag 25/2

  • Fiskgryta med saffran, serveras med kokt potatis
  • Färsbiff med timjansås och palsternackspure  

 

Tisdag 26/2

  • Stekt fläsk med löksås alt. bruna bönor och kokt potatis  
  • Ångad torsk med vitvinssås och knaperstekt bacon, serveras med kokt potatis

 

Onsdag 27/2

  • Mustig kalvgryta med kokt potatis
  • Tomat och spenatpasta med parmalindad kycklingfile  

 

Torsdag 28/2

  • Ärtsoppa med hemmagjorda pannkakor, grädde och sylt
  • Färsgryta tikka masala serveras med ris

 

Fredag 1/3

  • Ugnsbakad lax med spenat och citronsås serveras med rostad kulpotatis
  • Slottsstek med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

 

Veckans vegetariska alternativ

Falafel med myntadressing och couscoussallad