Sommartorsdagar på Båthuset

Från och med maj till augusti kommer vi köra sommartorsdagar på Restaurang Båthuset. Detta innebär ett nytt tema och olika erbjudanden varje torsdag hela sommaren. Vår vanliga á la carte-meny kommer också vara tillgänglig.

Vi kör igång den 2a maj med en sommar-kickoff och ett erbjudande på en fräsch sommarfavorit, sommarsallad med ett glas rosé – 128kr

Den 9e maj är det Europadagen så då kör vi internationellt tema med erbjudande på Pizza + Peroni/vin 128kr eller ost, kex, bröd med Kronenbourg/vin 128kr.

Stig kommer och håller i sin fantastiska vinkväll den 16e maj. Se till att boka bord då detta event är mycket populärt.

Hälsa och välmående står i fokus den 23e maj och vi får besök av Marks egen WW-coach Anna-Lena och hennes medlemmar. Vad betyder hälsa för dig? Vi umgås och diskuterar och det finns chans att fråga matfrågor till Anna-Lena, träningsfrågor till Johanna och livsstilsfrågor till Maria.

Den 30e maj är det maskeradtema och alla som kommer utklädda i hel maskerad-outfit får 10% på sin måltid. 🙂

 

Juni

Den 6e juni är det Nationaldagen och den firar vi med ett erbjudande på köttbullar, mos, lingon och öl/vin för 148:-.

Den 13e juni är det dags för en kväll i ölens tecken och då kommer det finnas en ölinspirerad tapastallrik + en öl för 148:-.

60/70-talsmusik kommer dominera torsdagen den 20e juni och då kommer man kunna åtnjuta en landgång + öl/vin för 128:-.

Om du vill vara med och påverka vilken musik som spelas på Båthuset den 27e juni kommer vi köra temat Köp valfri dryck och köa en låt. Det blir en gästinspirerad spellista denna kväll! Valfri pizza + öl/vin 128:-.

 

Juli

Den 4e juli är det som känt Independence day och det tänkte vi fira med ett erbjudande om en burgare och en Budweiser för 198:-.

Wimbledon drar igång och vi uppmärksammar detta med lite jordgubbar, grädde och bubbel för bara 108:-. Välkomna den 11/7!

Grillning är populärt på sommaren så därför bjuder vi upp till grillkväll den 18/7.

Den 25e juli är det viktigt att boka bord om man vill komma till oss för då kommer omåttligt populära Fia Med Knuff och underhåller oss. Maten går i ”Pinchos-stil” och det finns chans till enkel vinprovning. Se till att boka i tid!

 

Augusti

Den första torsdagen i augusti kör vi ostbricka + vin för 128:-.

8/8 erbjuds plocktallrik + öl/vin för 148:-.

Den 15/8 är det bäst att boka bord då vi kommer köra skaldjurstemat ”Under the sea”. Skaldjur är alltid uppskattat så se till att vara ute i god tid. Detta blir även den sista sommartorsdagen i augusti då vi veckan efter börjar med våra ordinarie öppettider.

Håll utkik på vår hemsida, Facebook och Instagram för uppdaterad information varje vecka.

Hjärtligt välkomna att avnjuta sommarens torsdagar med oss!