Vårens sista vinkväll med Stig 16/5

Vårens sista vinkväll, den 16 maj, går i sommarens tecken.

Vi smakar viner som kan förgylla soliga altanstunder och varma grillkvällar. Ett gott glas vitt med behaglig syra och lite sötma eller ett mjukt balanserat rosé är allroundviner i sommarvärmen. Till grillad fisk eller kyckling är en lätt ekad Chardonnay ett säkert kort, och till köttet är standardlösningen en Cabernet Sauvignon där de kraftiga bärtonerna har fått mogna genom några års lagring. Med de här vinerna i förrådet kan vi matcha smakerna i sommarmaten. Och förresten, det är med smakerna som med oss själva – de behöver inte gifta sig – det räcker att de trivs bra ihop!

Pris: 348:- per person ink. passande tilltugg och 4 glas vin
Anmälan: bokning@lygnern.se eller 0301-42 370

Vi startar som vanligt vid 18.00

Välkommen önskar Stig och Lygnerns personal