Lunchmeny vecka 20

Måndag 13/5

Kyckling med paprikadressing och matvetesallad

Falukorv i ugn med osttäcke och rotfrukter i tomatsås

 

Tisdag 14/5

Panerad fisk med remouladsås och färskpotatis

Köttbullar med gräddsås, pressgurka och potatismos    

 

Onsdag 15/5

Fiskgryta med färskpotatis

Wallenbergare med potatismos, skirat smör och rårörda lingon

 

Torsdag 16/5

Färsbiffar med tzatziki och rotfrukts klyftor

Pytt på gnocchi och bacon med pestosås

 

Fredag 17/5

Grillad fläskfilé med sötpotatiskräm, grönpepparsås och potatishalvor

Stekt spätta med gräslökssås, smörstekta fänkål, sockerärtor och färskpotatis

 

Veckans vegetariska alternativ

Halloumiburgare med tryffelmajonäs och sötpotatispommes