Lunchmeny vecka 2

Tisdag 7/1

Stekt fläsk med löksås alt. bruna bönor och kokt potatis 

Panerad kycklingfilé med rostade rotfrukter och fetaostdressing 

Onsdag 8/1

Fiskgryta med saffran och kokt potatis

Färsbiffar med soltorkad tomatsås och klyftpotatis   

Torsdag 9/1

Ärtsoppa med bog/ köttkorv och hemlagade pannkakor

Fläskfilégryta med ris och haricoverts 

Fredag 10/1

Ugnsbakad kotlettrad med rödvinsås, syrad kål och hasselbackspotatis 

Rimmad laxfilé med apelsinsås och sesambakade rotfrukter  

 

Veckans vegetariska alternativ

Halloumiburgare med tryffelmajonnäs

 

Lördag 11/1

Kycklinggryta med pasta 

Klassisk pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Söndag 12/1

Ugnsbakad fiskfilé med limesås och kokt potatis

Schnitzel med stekt potatis, rödvinssås och persiljesmör