Lunchmeny vecka 3

Måndag 13/1

Pasta Alfredo med kyckling och parmesan

Ugnsbakad fiskfilé med äggsås och potatis

 

Tisdag 14/1

Pannbiff med gräddsås och stekt lök, potatis 

Senapsstekt strömming med pepparrot, skirat smör och potatismos

 

Onsdag 15/1

Fylld isterband med rödbetor/lök/grädde, stuvad potatis 

Fiskgratäng med fänkål och potatismos

 

Torsdag 16/1

Ärtsoppa med bog/köttkorv och hemlagade pannkakor

Lammjärpar med svampsås och stekt potatis

 

Fredag 17/1

Slottsstek med gräddsås, kokt potatis och gelé 

Havets biffar med dillsås och potatismos, gröna ärtor

 

Lördag 18/1 

Klassisk lasagne med cheddar, ruccolasallad

Sejfilé i ugn med krispig topping, stompad potatis ,skirat smör

 

Söndag 19/1

Ugnsbakad gösfilé med hummersås, pressad potatis och primörer

Mozzarella- och olivfylld kyckling med rostad potatis och grön dip

 

Veckans vegetariska

Broccolipaj med purjolök

 

Måndag – fredag 11.00-14.00 95:-

Lördag – Söndag 11.00-16.00 120:-