Lunchmeny vecka 4

Måndag 20/1

Chiligryta med ris, toppat med gräddfil

Pasta med lax och spenat

 

Tisdag 21/1

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon 

Panerad fiskfilé med remouladsås, gröna ärtor  

 

Onsdag 22/1

Lammbiff med svampsås råstekt potatis

Flygande Jakob med bacon, banan,  jordnötter samt ris

 

Torsdag 23/1

Ärtsoppa med köttkorv och bog samt hemlagade pannkakor

Färsbiff med tzatziki och klyftpotatis

 

Fredag 24/1

Plommonspäckad karré med gräddsås, äppelmos och potatis

Havets Wallenbergare med skirat smör och potatismos

 

Lördag 25/1

Klassiskt dillkött på kalv

Panerad fisk med skagensås och potatis

 

Söndag 26/1

Gulasch gryta med potatis och gräddfil

Skaldjur- och laxpasta med primörer och aioli

 

Veckans vegetariska

Linslasagne med vitlöksdressing