Lunchmeny vecka 6

Måndag 3/2

Spaghetti Bolognese med riven parmesan 

Panerad fiskfilé med remouladsås och potatis 

 

Tisdag 4/2

Stekt fläsk med löksås alt. bruna bönor och potatis  

Biff stroganoff, serveras med ris 

 

Onsdag 5/2

Ugnsbakad fiskfilé med frasigt örttäcke och rostade rotfrukter

Köttbullar med potatismos, gräddsås och pressgurka 

 

Torsdag 6/2

Ärtsoppa med köttkorv och bog samt hemlagade pannkakor  

Viltgryta med fikon och chili

 

Fredag 7/2

Serranolindad kycklingfilé med varm paprikasås och hasselbackspotatis

Torsk i hummersås med vitlök och krassepotatis

 

Lördag 8/2

Laxtacos i bröd med mango och räkor

Örtmarinerad kalkon med gräddsås och palsternackspuré 

 

Söndag 9/2

Söndagsstek med duchessepotatis, portvinsås och svartvinbärsgelé

Ångad fiskfilé med wasabisås, mangosallad och friterad morot 

 

Veckans vegetariska alternativ

Tryffelpasta med svamp och svartkål