Lunchmeny vecka 9

Måndag 24/2

Korv stroganoff med ris och gröna ärtor
Pasta med kyckling och curry/chili

Tisdag 25/2

Stekt fläsk med löksås alt. bruna bönor
Fiskgratäng med skaldjur och potatismos

Onsdag 26/2

Kåldolmar med gräddsås och potatis, lingon
Panerad fiskfilé med hollandaise, potatis

Torsdag 27/2

Ärtsoppa med bog/köttkorv och hemlagade pannkakor
Klassiskt dillkött med morot och potatis 

Fredag 28/2

Schnitzel med kaprissmör, rödvinssås och stekt potatis
Fisk i ugn med citron/gräslöksås, stompad potatis

Lördag 29/2 

Wallenbergare med potatismos, skirat smör och lingon
Krämig kycklingpanna med pesto

Söndag 1/3

Färsbiffar med fetaost, basilikasås
Lax i röd curry och kokosmjölk, ris 

Veckans vegetariska 

Friterad fetaost med rödbetstzaziki 

Måndag – Fredag 11.00-14.00 95:-
Lördag – Söndag 11.00-16.00 120:-