Lunchmeny vecka 10

Måndag 2/3

Kasslergryta med ris toppat med creme fraiche
Panerad fiskfilé med stuvad spenat, potatismos 

Tisdag 3/3

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
Gratinerad Cannelloni med fisk och hummer  

Onsdag 4/3

Fransk köttgryta (boeuf bourguignon) med bacon och svamp
Laxbiffar med dillpotatisstomp och citronsås

Torsdag 4/3

Ärtsoppa med köttkorv och bog samt hemlagade pannkakor
Baconlindad köttfärslimpa med svampsås och stekt potatis

Fredag 5/3

Sjömansbiff med potatis/morot, pressgurka och gelé
Panerad kycklingfilé med parmesan/senap, råstekt potatis och örtsås

Lördag  6/3

Lammfärsbiff med chevrécremé, rostad potatis och rotfrukter
Fisktacos med fetaost och mango, tortilla 

Söndag 7/3

Kalkonbröstfilé med skysås och potatis, brysselkål
Gratinerad fiskfilé i krämig bacon/gräslökssås och potatis 

Veckans vegetariska alternativ 

Quesadillas med mozzarella och paprika