Jultallrik

Nu har julstämningen börjat att infinna sig hos oss på Lygnern. Restaurangen, pizzerian och pensionatet är pyntat med ljusstakar och granris och nu serverar vi julmat. Du kan äta i vår restaurang eller ta med hem. Du väljer det som passar dig bäst. Det mesta är hemlagat och köttet är svenskt. I år gör vi till och med senapen till julskinkan själva. Ring gärna och boka din tallrik 0301-423 70 eller så kan du skicka ett mail med beställningen bokning@lygnern.se.

Kall jultallrik 148:-

 • Sill
 • Lax med hovmästarsås
 • Ägghalva
 • Potatis
 • Kallskuret vilt
 • Julskinka med senap
 • Julvört med cheddar 
 • Pepparkaka

Varm jultallrik 148:-

 • Jansson
 • Köttbullar
 • Prinskorv
 • Revben
 • Grönkålssallad
 • Rödbetssallad
 • Rödkålssallad

Välkomna

Bokning@lygnern.se | 0301- 423 70