PREMIÄR – Fredagsskassen

I februari är det premiär för Fredagskassen. Varje månad kommer en ny kasse med nytt innehåll. Ibland har vi ett speciellt tema, ibland säsongens mat eller helt enkelt bara goda rätter. Det går att beställa en eller hundra portioner, du bestämmer. Kassen beställs senast på torsdagen kl. 12.00 och hämtas på fredagen dagen mellan kl. 12.00 – 20.00. Kassen hämtas antingen i pizzerian eller i restaurangen. Beställning sker via mail eller telefon, bokning@lygnern.se eller 0301-423 70.

 

I premiärkassen har vi valt temat Tacos DeLux, en rätt som alla i familjen gillar. Tacofärsen är kryddad med vår egna kryddblandning och salsan är hemgjort, precis som den picklade rödlöken, guacamolen och tortilla. Priset är 110:-/ person. I kassen får du:

  • tacofärs
  • salsa
  • picklad rödlök
  • grillad ananas
  • tortilla
  • sallad
  • cheddarost
  • guacamole

 

Finns det frågor eller funderingar är det bara att höra av sig till oss.

0301-423 70 | bokning@lygnern.se