Aktiv

Söker du efter en aktiv konferens har du kommit helt rätt. Vi har ett brett utbud där det finns något för alla typer av grupper. Ta chansen att boka en konferensen där gruppen bjuds på ett svettigt pass där vi jobbar med kroppens naturliga rörelsemönster som tillexempel dra lyfta kasta, gå och pressa. Eller kanske yoga i skogen men utsikt över sjön Lygnern, det låter väl inte helt dumt?

 

Våra aktiviteter

  • Skogsbad
  • Funktionell träning
  • Funktionell fitness (samma träningsform som varumärket crossfit)
  • Vandring
  • Kallbad
  • Yoga
  • Mindfulness
  • Bootcamp utomhus

 

Pris

2995:- ex moms/ aktivitet 60 – 75 min.

 

Våra instruktörer

Johanna Alvarsson är en av våra instruktörer. Hon har 10 års erfarenhet i branschen och diplomerad hälsoutvecklare. Johanna har hand om passen funktionell träning, spinning och bootcamp utomhus. Hon är även licensierad fuktionell tränare och level 1 och 2 ELEIKO strengh coach.

 

Charina Åkesson är vår vandrings guide och kan varenda stig i Sätila. Hon håller även i aktiviteterna skogsbad, kallbad, yoga och mindfulness. Charina är certifierad Yinyoga-instruktör, diplomerad Chigong, certifierad barnyogalärare och diplomerad HappyYoga instruktör

 

 

 

Hittar du inget som passar? Hör gärna av dig till oss så kan vi skräddarsy en upplevelse för er. Har du frågor eller funderingar så är det bara att slå oss en signal eller skicka ett mail.

 

Bokning@lygnern.se | 0301 – 423 70