Fredagskassen april

Aprils fredagskasse består denna gången av en tvårätters middag. Till huvudrätt blir det en färskpasta med pesto, cocktailtomater, serranoskinka och pecorino ost. Till efterrätt serveras vår egen italienska maräng med lemon curd och mascarpone. Vill du ha en vegetarisk Fredagskasse kan vi ordna detta då vi skippar skinkan. Säg bara till så löser vi det. 

Det mesta är förberett förutom pastan, de kommer du att få koka hemma i ditt egna kök och sen ska peston värmas. Men det är inte krångligt och det går supersnabbt. Pastan ska bara koka i tre minuter. Såhär gör du:

  • Koka pastan på 3 minuter
  • Lägg pesto och cocktailtomaterna i en stekpanna och värm
  • När pastan har kokat klart lägg den i stekpanna och rör om
  • Toppa med osten

 

Tvårättersmiddag

Huvudrätt

Båthusets färskpasta med kökets egna pesto, cocktailtomater, serranoskinka och pecorino ost.

Efterrätt

Vår egna italienska maräng med lemon curd och mascarpone

Pris

248:- / person

 

Beställning

Fredagskassen kan du beställa tills 9/4, 16/4, 23/4 och 30/4. Beställningen måste ha kommit till oss senast på torsdagen innan klockan 12.00. Kassen hämtas på fredagen mellan klockan 12.00 – 20.00 på restaurang Båthuset eller på Båthusets pizzeria. Beställning sker via mail eller telefon.

Bokning@lygnern.se | 0301-423 70