Fredagskassen maj

Detta är en kasse där ni kommer att få göra lite själva. Allt är preppat och ligger i marinad när ni hämtar. Väl hemma ska kycklingen, korven och grönsaksspetten grillas och gratängen ska värmas. Sen är det bara att njuta av maten.

 

Innehåll

  • Potatisgratäng – Båthusets egna
  • Marinerad kycklingfile – svenskt kött
  • Chorizo – svenskt kött
  • Tzatziki – Båthusets egna
  • Chili Aioli – Båthusets egna
  • Tabbouleh – Båthusets egna
  • Grönsaksspett marinerade med svamp, lök och paprika

 

Pris

248:- / person

 

Beställning

Fredagskassen kan du beställa tills varje fredag i maj dvs. 7/5, 14/5, 21/5 och 28/5. Beställningen måste ha kommit till oss senast på torsdagen innan klockan 12.00. Kassen hämtas på fredagen mellan klockan 12.00 – 20.00 på restaurang Båthuset eller på Båthusets pizzeria. Beställning sker via mail eller telefon.

Bokning@lygnern.se | 0301-423 70