Båthusets pizzeria

Ni kanske har märkt att vår pizzeria varit stängd vissa dagar pga sjukdom. Nu i Coronatider när vi alla är extra noggranna och stannar hemma vid minsta tecken på symptom har detta drabbat vår pizzeria hårt. Flera ur vår personalstyrka är duktiga på jobbet runt om kring och hjälper till så gott det går men att baka pizza är ett magiskt hantverk och kräver sin teknik. Just nu har vi endast två stycken som kan baka pizza som gör så gott de kan med att hålla vår pizzeria öppen men ibland blir de också sjuka.

 

Vi söker personal

Som det ser ut i dag så kommer pizzerian eventuellt vara stängt måndag och tisdagar för att få ihop det med semesterledighet. Vårt mål är att ha öppet 12-20 alla dagar i veckan under sommaren och då behöver vi utöka vårt team med fler som kan/ vill lära sig alla trix inom pizzabakning. Är du 20 år eller äldre och vill bli kung på att baka riktigt goda pizzor? Göra magiska mathantverk till världens bästa gäster? Jobba tillsammans i en tight grupp med stort engagemang? Då ska du definitivt söka till oss på Lygnern eller så kanske du känner någon som beskrivningen passar in på? Skicka ett mail till katrin@lygnern.se eller kom förbi och hälsa på oss.

 

Tips, trix och ansökningar tas emot gladerligen och tack för er förståelse.