Tusen tack alla spagäster

Nu har vi stängt Lygnern spa för gott och därmed tackar vi också alla våra spagäster under åren. Det har varit så roligt att möta er alla, stora som små.

På grund av många olika orsaker men främst ur energisynpunkt, vi kan inte behålla komfortvärmen i lokalen. När elpriser stiger lavinartat kommer det inte vara möjligt för oss att ha öppet. Det har varit många härligt år men ibland tvingas man göra svåra val!

Lygnern spa har stängt sina dörrar men det betyder inte att lokalen kommer stå tom! Under våren och sommaren kommer det hända spännande saker här i samarbete med Hälsohuset och Hälsoboxen. Hälsa och välmående är något vi brinner för och det är något vi kommer att ta med in i det nya projektet i lokalen. Mer info kommer allt eftersom på hemsida och sociala medier.