Paryoga lördag 11 februari 2023

Tisdag 14 februari är det alla hjärtans dag. Smygstarta denna mysiga dag hos oss i Sätila redan lördag den 11 februari. Vi tillsammans med Hälsohuset, Hälsoboxen och Hälsostudion har satt ihop en härlig stund för dig och din partner. Det blir 90 min paryoga i Hälsostudion (vår nya lokal) som sen avslutas frukt och god dryck. Platserna är begränsade till 6 stycken par.

Paryoga är en kul träningsform som stärker er relation, ökar närheten och tilliten till varandra. Det bjuder in till en glädjeinjektion för att öppna upp för kärleken, öka känslan av glädje och kärlek i stunden.  Er yogainstruktör Charina Åkesson hälsar att “Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs. Det spelar ingen roll om du är en erfarna yogis eller nybörjare, alla är varmt välkomna”. Omklädningsrum och dusch finns i Hälsostudion.

För att boka skicka ett mail till info@halsohusetisatila.se så återkommer vi med bokningsbekräftelse och betalningsinfo.

Ni behöver ta med er

  • Mjuka kläder att yoga i

Antal platser 

  • 6 stycken par

Tid och datum

  • 16.00 – ca 18.00 lördag 11 februari

Pris 

  • 295 kr/ par

Adress

  • Skogshällsvägen 5 (gamla Lygnern spa)

 

Finns det frågor eller funderingar är det bara att skicka ett mail till info@halsohusetisatila.com

Varmt välkomna