Friskvårdsdag i Sätila hösten 2023

Vi på Lygnern, Hälsohuset och Boxen i Sätila samt Folkes är glada att kunna presentera våra kommande friskvårdsdagar i hjärtat av Sätila. Dessa dagar är främst riktade till företag och dess anställda men det finns inget som stoppar oss om ni är ett större gäng goa kompisar som också vill ha en härligt dag tillsammans. 

 

Hälsosamma och motiverade medarbetare är en kärnkomponent för varje framgångsrikt företag. Vårt mål med denna dag är att erbjuda en givande och inspirerande dag för alla, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet av friskvård. Här är vad ni kan förvänta er:

Vad: Inspirerande friskvårdsdag i hjärtat av Sätila

När: fredag 20 oktober, fredag 27 oktober eller måndag 30 oktober

Var: På vår vackra anläggning i Sätila

Max antal deltagare per dag: 30 stycken (minst antal 10 stycken)

Pris: 895 kr ex moms/ deltagare

Anmälan sker via mail: bokning@lygnern.se

 

Varför ska ni delta?

  1. Ökad välmående: Er personalgrupp kommer att få tillfälle att prova på både funktionell träning och avslappnande yoga och andningsövningar. Johanna och Charina, våra erfarna instruktörer, kommer att guida dem genom dessa sessioner för att främja fysisk hälsa och minska stress. Denna dag är inte bara en chans att förbättra individuell välmående, utan också för att stärka ert team.

 

  1. Rolig dag: Vi lovar en dag fylld med skratt, lärande och positiva upplevelser. Från träningspass till reflekterande stunder, kommer denna dag att ge en nytändning av energi och glädje.

 

  1. Instruktörer: Johanna och Charina är specialister inom sina områden och kommer att ge en professionell och engagerande upplevelse för er personal.

 

  1. Utmärkt mat: Lunch serveras på restaurang Folkes. De erbjuder tre olika lunch alternativ som kommer att stödja ert välmående. Fika serveras i vår fina konferenslokal som kommer att hålla energin på topp under hela dagen.

Utöver detta kommer ert företag att ha möjlighet att använda vår konferenslokal för att hålla interna möten, informera om kommande händelser eller bara njuta av den inspirerande atmosfären.

Anmäl er grupp redan nu via bokning@lygnern.se. I bekräftelsen kommer ni sen få mer info om tider och schema för dagen. Är ni ett mindre företag anmäl er intresse så kan vi ge ett förslag på att samköra två eller flera företag.

Har du sett vår annons i Markbladet?

Om ni har några frågor eller önskar ytterligare information, tveka inte att kontakta oss på bokning@lygnern.se eller 0301-423 70. Vi ser fram emot att välkomna er på denna minnesvärda och energifyllda dag i Sätila. 

 

Vänliga hälsningar,

Charina, Johanna, Josefine och Katrin