Kurs: Vishetens väg 23-26 mars

Välkomna på en kurs i djupgående självutveckling, om att välja själens väg i en svår tid. Vad innebär det? På den här kursen söker vi de existentiella frågor som hör livet till. Vad är liv? Vad är evigt? Går det att leva denna mänskliga livsresa med evigheten som vägvisare? Kursen leds av: Samtalsterapeuten och läraren Cecilia Angelin och författaren Milena Bergquist. Tillsammans med dem bjuder vi in till en hel helg, där du blir guidad under en härliga dagar i Sätila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursens innehåll:

Vi söker den djupare meningen genom att lyssna till själen. Personligheten önskar materiell och relationell trygghet. Bortom denna trygghet finns en annan sorts längtan som frågar; Vad mer finns? En annan, smalare, väg genom livet med mer mening? Den smala vägen? Vi lyssnar till de berättelser, dikter och musik som påminner om människans eviga sökande efter en djupare mening. Vad berättar själen om genom din längtan? Vad kallar dig?

Delaktighet.
Ekopsykologi visar livets sammanhängande väv där var och en har en plats och uppgift. Vi är alla delaktiga i väven. Har ansvar för den. Kursen utforskar hur din delaktighet ser ut om den besjälas av djupare mening.

Medvetenhet.
Medveten närvaroträning tillsammans med tystnaden från vardagens yttre brus stödjer och förstärker upplevelsen av ditt inre. Ett inre lyssnande till din inre röst.

Förändringskraft.
Låt din transpersonella vilja vägleda till den större meningen. Till modiga och kärleksfulla handlingar som stödjer dig, ditt liv och din omvärld. Till det som kallar dig till handling i ditt liv.

Kärlek.
Det vi älskar vill vi vårda. Kursen utforskar själens kärlek till dig och ditt liv. Så att du kan möta andra i vår omgivande natur med livsvilja, medvetenhet, förändringskraft och kärlek.

 

När: 23-26 mars 2024

Var: Hälsostudion och Lygnerns pensionat

Pris: 5500:-

Mer info om kursen finns på Cecilias egna hemsida klicka här:

 

Välkomna till oss i Sätila

Kursen hålls i Hälsostudion bara ett stenkast ifrån Lygnerns Pensionat mitt i hjärtat av Sätila.

Hos oss bor du lugnt och stilla i våra ombonade pensionatsrum med vinterlandskapet runt husknuten. Rummen är utrustade med kyl, mikro, köksredskap och vattenkokare. Mjuka sängar som är lämpade för en avkopplande vilostund. Det finns handdukar, sänglinnen, dusch och toalett utrustad med toalettartiklar.

Rummen, kurslokalen och gemensamhetsutrymmet ligger i anslutning till varandra. Skulle du vilja träna eller vandra finns det fina närliggande möjligheter till det.

Kollektivtrafik
Buss 430 stannar precis utanför, hållplatsen heter Sätila Centrum.

Parkering
För dig som tar bilen finns det flera olika parkeringar utan kostnad.

Har du frågor eller funderingar kring vistelsen kontakta Josefine på bokning@lygnern.se eller gå direkt till bokning av rummen här:

Hjärtligt välkomna till Sätila
önskar Cecilia, Milena och personalen på Lygnern