Pensionat Kajutan

Pensionatet ligger bara några hundra meter från sjön Lygnern med sin vackra natur och omåttligt populära badstrand. Hit tar det dig bara 20 minuters bilfärd från Landvetter flygplats eller 35 minuter med buss 430 från Korsvägen i centrala Göteborg. Bussen stannar alldeles utanför pensionatet.

Bo bekvämt i våra trevliga och fräscha pensionatsrum som är inredda i sin egen personliga stil och med access utifrån. Rummen är uppkallade efter platserna längs sjön Lygnern där rummen representerar sin plats.

Våra rum är utrustade med två enkelsängar, fåtölj, skrivbord, TV, litet kök med kylskåp, stor toalett med dusch och egen uteplats med bord och stolar.

 

I priset ingår

  • Sänglinnen och handdukar
  • Frukost*
  • Wifi
  • Parkering
  • Fri träning på Hälsohuset

Det finns även fina vandringsleder runt om i området.

Barn upp till 12 år bor gratis vid bruk av förälderns säng.

Självklart kan du äta mat och fika i vår restaurang Båthuset eller på vår Pizzeria som ligger i byggnaden bredvid. Vi ordnar gärna take away om ni vill äta på rummet eller ute i det fria. Vi vill också passa på att tipsa om ett besök i vårt Spa.

*I och med Covid-19 gör vi frukostkorgar till rummen för att minska kontakten mellan gäster och personal.

 

Incheckning

Incheckning sker 15.00 – 16.00 i samma byggnad som restaurang Båthuset. Vid tidigare eller senare incheckning kontakta oss i god tid via telefon, 0301-42 370 eller mail, bokning@lygnern.se. Tidigare incheckning kan vi inte utlova varje gång men vi gör vad vi kan. Vi finns inte på plats dygnet runt så kontakta oss i god tid.

 

Utcheckning

Klockan 11.00 är det utcheckning. Vill du ta sovmorgon och checka ut senare? Säg till i receptionen så löser vi detta, 300:-/ rum.

 

Avbokning

Avbokning sker senast 24h innan incheckning. Vid sen avbokning eller om ni inte dyker upp debiterar vi 100% av den bokade summan. För avbokning skicka ett mail till bokning@lygnern.se eller ring oss 0301-423 70

 

Frukost

Serveras vardagar klockan 07.00-10.00 och på helgen 08.00 – 10.00. Vi erbjuder en frukostkorg som ni kan ta med in på rummet eller äta i restaurangen.

 

Djur på rummet

Alla är välkomna till oss, men de får inte vara i våra möbler. Nedsmutsning av sängar och möbler debiteras med 500:-

 

Våra rum

Vi har totalt 10 rum (snart 11) på pensionat Kajutan. Nedan ser du bilder från tre av våra rum, Hjorthulan, Änghagen och Öxared.

Rum och priser

Enkelrum 895:-/ natt

Dubbelrum 1195:-/ natt

Extra säng 300:-/ natt

Spjälsäng Gratis

Djur på rummet 120:-/ djur och natt

Sen utcheckning 300:-/ rum

Boka rum

Hjorthulan
Hjorthulan
Änghagen
Änghagen
Öxared
Öxared

Ta dig till oss med kollektivtrafik

För att läsa mer om Västtrafik och söka resväg besök deras hemsida www.vasttrafik.se. Busshållplatsen precis utanför oss heter Sätila centrum.