Restaurangmeny

Med inspiration från säsong och bygden runtomkring

Förrätter

Carpaccio 105:-

Med bresaola, tryffelkräm och parmesan

Champinjonsoppa 85:

Närproducerad svamp med smördegssticks

Huvudrätter

Bräserad högrev 198:-

Med madeirasås, kålrotspuré och säsongens primörer

Tagliatelle med fyra sorters ostar 178:-

Gruyereost, ädelost, grevéost och färskost. Toppat med friterad svartkål och svamp

Ugnsbakad rödingfilé 188:-

Med gurka, äpple och pepparrot, serveras med smörsås och fiskrom

Båthusets Pulled pork-burgare 148:-

BBQ-sås med sallad, tomat och lök, i potatobuns 

Lägg till: Coleslaw 15:- Saltgurka 15:-

Båthusburgare 178:-

150g, närproducerat kött från Öxabäck. Rostad lök, rökt paprikadressing, saltgurka, sallad, tomat, ost och bacon

Välj mellan pommes eller sötpommes 

Desserter

Äppeltrifle 95:-

Smulkrisp och vaniljglass

Apelsinpanacotta 85:-

Med chokladcrunch

Barnens meny

Barnhamburgare 75:-

100g, närproducerat kött från Öxabäck.
Pommes, tomat och gurka

Fish ‘n chips 75:-

Pommes, kall sås och citron

Ahlgrens bilar glass 55:-

Vaniljglass, två kulor med ahlgrens bilar strössel

Marängswiss 65:-

Vaniljglass, chokladsås, maränger och vispad grädde

Båthusets trerätters

– specialkomponerat av köket

Förrätt

Champinjonsoppa

Närproducerad svamp med smördegssticks

Huvudrätt

Ugnsbakad rödingfilé 

Med gurka, äpple och pepparrot serveras med smörsås och fiskrom

eller

Bräserad högrev

Med madeirasås, kålrotspuré och säsongens primörer 

Dessert

Äppeltrifle

Smulkrisp och vaniljglass

358:-