Restaurangmeny

Med inspiration från säsong och bygden runtomkring

Förrätt

Carpaccio

Med bresaola, tryffelkräm och parmesan

105:-

 

Champinjonsoppa

Närproducerad svamp med smördegssticks

85:-

Huvudrätt

Bräserad högrev

Med madeirasås, kålrotspuré och säsongens primörer

198:-

 

Båthusburgare

Närproducerad 150g hamburgare från Öxabäck med pepper jack cheese, bacon, sallad, tomat och tryffelmajonnäs. Välj mellan pommes frites eller sötpotatispommes till.

188:-

 

Tagliatelle med fyra sorters ostar

Gruyereost, ädelost, grevéost och färskost. Toppat med friterad svartkål och svamp

178:-

 

Ugnsbakad rödingfilé

Med gurka, äpple och pepparrot, serveras med smörsås och fiskrom

188:-

 

Båthusets Pulled pork-burgare

BBQ-sås med sallad, tomat och lök, i potatobuns 

Lägg till: Coleslaw 15:- Saltgurka 15:-

148:-

 

Dessert

Äppeltrifle

Smulkrisp och vaniljglass

95:-

 

Apelsinpanacotta

Med chokladcrunch

85:-

Barnens meny

Barnhamburgare

100g, närproducerat kött från Öxabäck.
Pommes, tomat och gurka

75:-

Fish ‘n chips

Pommes, kall sås och citron

75:-

Barnens dessert

Ahlgrens bilar glass

Vaniljglass, två kulor med ahlgrens bilar strössel

55:-

Marängswiss

Vaniljglass, chokladsås, maränger och vispad grädde

65:-

Båthusets trerätters

– specialkomponerat av köket

Förrätt

Champinjonsoppa

Närproducerad svamp med smördegssticks

Huvudrätt

Ugnsbakad rödingfilé 

Med gurka, äpple och pepparrot serveras med smörsås och fiskrom

eller

Bräserad högrev

Med madeirasås, kålrotspuré och säsongens primörer 

Dessert

Äppeltrifle

Smulkrisp och vaniljglass

358:-